Menu

Baby massage

Massage har eksisteret lige så længe som der har været menneske her på jorden, som terapiform stammer den fra Kina. Massage er en sund og behagelig måde at give og modtage fysisk berøring på
Der findes kurser, eller man kan låne bøger om Baby massage, hvor man på kort tid kan lære den fornødne teknik, som skaber en rigtig god kontakt mellem barnet og den der giver massagen

Baby massage udviklende barnets medfødte behov for fysiks kontakt er et godt middel, som samtidig kan styrker barnets motorik, stimulerer kredsløbet og virker beroliger på det urolige barn.

Ved at massere barnet lærer man barnets reaktioner at kende, det gør  forældrene mere trygge og der bliver bygget et godt og positivt forhold op mellem barn og forældre.

Baby massage skal foregå i et varmt rum gere 250   Da barnet hurtig mister kropstemperaturen, det bedste tidspunkt for massagen er midt mellem måltiderne, der må helst  masseres når barnet lige har spist.

Bruge en god olie til massagen. Brug så meget olie, så hånden kan glide let og ubesværet på babyens krop. Gnide hænderne mod hinanden så de bliver varme og hæld altid olien i hænderne aldrig direkte på barnets krop, masser med bløde og lette bevægelser. Du vil hurtig mærke om barnet kan lide behandlingen, hvis barnet bliver irritabelt så stop, barnet kan jo være sløj,  prøv igen senere. Det er også vigtigt at den der giver massagen er oplagt til det og ikke er stresset eller har tankerne alle andre steder.