Menu

Buddhi

4. januar 2017 - Alternative behandlingsformer

Alt i universet udvikler sig. Og som vi mennesker udvikler os, åbnes der for nye muligheder, dels for at kunne forstå og dels for at hjælpe via nye teknikker. Buddhi er healing, en ny energiteknik, som gør, at de enkelte psykiske organer/chakraer bliver renset indefra, fra personens kerne.
Ved denne kontakt opstår der dyb fred i de forskellige bevidsthedsområder som både giver personen kontakt med sin egen kerne og i dyb fred kan se de erkendelser, som ligger i forløsningerne. Kontakten med en selv og erkendelserne, der kommer frem i lyset, giver en dyb frigivende forløsende oplevelse.
Tidligere behov, som ikke er blevet opfyldt og dermed fornægtet, kan påvirke sindet, andre former for erstatningsbehov overskygger det egentlige problem, mani eller misbrug kan opstå.
I Samarbejde med den enkelte findes det skjulte behov og en løsning på at kunne modtage kvalitet ( det egentlige behov)
Buddhi-healing giver forståelse og kendskab, det at komme til sandhed. Det er en stærk energitransformerende teknik. Det er meget enkel at modtage. Erkendelser giver os ro i sindet, tro på en selv og gør os i stand til at håndtere livet.