Menu

Coaching

5. januar 2017 - Alternative behandlingsformer

Coaching er ikke terapi eller behandling. Det er en metode og støtte til nænsom, positiv forandring af dine tankemønstre, så du kan finde frem til hvad der netop er værdifuld for dig og give dig mulighed for at udnytte de muligheder som passer ind i din opfattelse af at leve livet.
Coaching er kendt fra sportens verden, men du kan bruge den til alle former for forandring og opnåelse af mål på alle livsområder – job, familierelationer, sundhed, økonomi m.fl.
Du skal vide hvad du vil og får så støtte til at se, høre og føle, hvad der har forhindret dig i at nå dit mål. Du vil blive sat på på hjemmearbejde med delmål og små øvelser i nye uvante, men spændende positive tilstande. Hvor du skal tænke over hvordan du får endnu mere, af det du gerne vil opnå.
Det er kaldt commitments – indgå en aftale om at du virkelig vil nå dit mål.
Disse commitments er i samtalens forløb afbalanceret med andre livsområder.
Vi vil sammen glædes når det lykkes og du vil lære endnu mere når det ikke lykkes.
Coaching kan foregå ved personlig fremmøde hos coachen, eller coachen kommer til dig. Oftest vil det foregå via telefon – afstand er derfor ikke nogen hindring for at få gjort noget ved det der forhindrer dig i at leve det liv i balance, du virkelig gerne vil have og få den styrke og glæde du ikke kan leve foruden.