Menu

Drømmetydning

5. januar 2017 - Alternative behandlingsformer

Der er ingen der ved hvorfor vi drømmer, men der er mange teorier, de gamle grækere troede at det var guderne der talte til os i søvne, moderne videnskabsmænd mener at der er et slags indre rensningsanlæg, som befrier os for dagens ubearbejdede indtryk, men uanset hvad så er drømme en spændende oplevelse der foregår i et uforklarligt billedsprog.
En drøm fortæller dig lidt om , hvordan du er og hvordan du lever dit liv. Selv om  du måske  siger at du aldrig drømmer, eller du ikke kan huske at du drømmer, så er fordi du allerede har glemt det når du vågner 

Analysering af ens drømme kan hjælpe til bedre forståelse af problemer, der blokerer for livsudfoldelse.
Drømmetydning handler om at forstå de budskaber drømmene giver, og lære at bruge dem i det daglige liv. Drømme er et vidunderligt middel til hjælp og selvhjælp, til dybere selverkendelse og dermed større forståelse af os selv og andre. Der er ingen mennesker der drømmer ens, og hver drøm er enestående.
Om du drømmer lidt eller meget er underordnet. Det er naturligvis en fordel at have et vist kendskab til drømmeforståelse, men også den uerfarne bør skrive sine drømme ned, for at lære af drømmen. Vore drømme er nok den lettest tilgængelige vej til det ubevidste, og så afgjort det område inden for selvudvikling, hvor der er skrevet rigtig meget kvalificeret litteratur om emnet.

Men der er mange symboler og mønstre der går igen, dybt nede i bevidstheden må vi have en form for computer , der lagre og gemmer alt hvad vi oplever i underbevidstheden , og ændre disse ting til billedlige symboler og mønstre. Hvis du har lyst til at arbejde med din drømme og prøve på at tyde dem, så er det vigtigt at du bruger tid på drømmene, du kan starte med at have en blyant og et stykke papir liggende ved din seng. Når du slår øjne op om morgenen, så prøv at koncentrere dig om hvad du har drømt, skriv det ned, også selv om du mener at det er tåbeligt,  du vil i løbet af kort tid, finde ud af at du kan huske mere og mere, du kan købe eller låne en bog om drømmetydning, for at få et begreb om de forskellige symboler, men du kan også prøve at finde ud af hvad de forskellig symboler betyder for dig. Du vil opdage er at drømmetydning handler om frihed til at blive et selvstændigt menneske, med en voksende kærlighedsevne. Drømmetydning kan løse op for barndomstraumer og problemer i det daglige liv,  drømmetydning kan også give dig et fingerpeg om hvad der venter dig i fremtiden.