Menu

Hår Analyse

5. januar 2017 - Alternative behandlingsformer

I håret kan man måle kroppens mineralstatus, en hår-analyse kan afsløre både livsvigtige mineraler og farlige metaller, håret afsløre kroppens indre miljø, håret er et spejlbillede af kroppens celler.

Hvornår er der behov for en hår-analyse, hvis man føler sig dårlig uden der er en fornuftig forklaring på dette, eller hvis der er mistanke om tungmetalforgiftning, men en hår-analyse kan også bruges som forebyggende middel, da den også afslører problemer der kan opstå senere.

Årsagen til mineral ubalancer kan være: Sygdom, ensidig kost, tungmetaller i miljøet , medicin, stress, planløs indtagning af vitaminer og mineraler samt medfødte mangler og ubalancer.

Zink mangel kan give spiseforstyrrelser og dårlig immunforsvar
Natrium mangel kan medføre for højt blodtryk
Kalium er vigtig for cellerne. Mangel kan forårsage muskelsvaghed og  depression.

Magnesium er vigtig for musklerne, først og fremmest for hjertemuskulaturen. Magnesium mangel kan være medvirkende til angst, uro, søvnproblemer og øget risiko for hjerte problemer.

I England og USA har man testet unge kriminelle med store adfærdsforstyrrelser som voldelighed, aggression, depressioner, hyperaktivitet Det viste sig  at alle havde mangler på kalium, magnesium, zink og krom, nogle havde  meget  bly, kobber og kviksølv i kroppen.Når de fik de rette kosttilskud forandret adfærden sig radikalt i løbet af kort tid.

En hår analyse giver en fuldstændig liste over: vitaminer – sporstoffer – mineraler – fedtsyrer- aminosyrer – enzymsystemer – tungmetaller – parasitter

Selve analysen finer sted  på et laboratorium i England eller Tyskland der skal medsendes en lille tot hår samt nogle hel hår med rod og helst nakkehår. Resultatet af analysen får man i løbet af  2 –3 uger sammen med resultatet af analysen og et anbefalet kosttilskud