Menu

Hopi Ørelys

5. januar 2017 - Alternative behandlingsformer

Oprindeligt blev ørelysene brugt af indianerne, men kan også spores  til Asien.
Ørelysene der laves af Hopi-indianerne er et 20 cm langt håndlavet rør, forarbejdet af den fineste bomuld dyppet i bivoks, der indeholder mange forskellige indianske urter.
Ørelys anvendes på følgende måde: Klienten bør ligge behageligt på siden, i hvilestilling, gerne med  lukkede øjne. Et ørelys anbringes lodret i øregangen, hvorefter det antændes. Klienten oplever nu en svag susen og varme. Lyset brænder kun ca. 2/3 dele ned, og slukkes derefter i vand.
Urternes egenskaber og de vakuum der opstår, når lyset brænder, gør at mange symptomer, ifølge indianerne kan afhjælpes. Erfaringer viser gode resultater ved:
Kroniske infektioner, Bihulebetændelse; pandehulebetændelse, kæbehulebetændelse, halsbetændelse, mellemørebetændelse, forkølelse, influenza, vejrtrækningsproblemer, eksemer, dårlig hørelse, propper i ørerne, tinnitus, støj i hovedet, svimmelhed, dårligt syn, migræne, hovedpine, stress, søvnløshed, styrker immunsystemet og er bevidsthedsudvidende.

Reaktion efter behandlingen:
Behandling med ørelys kan give meget forskellige  reaktioner. De fleste oplever at behandlingen giver en utrolig ro og indre balance. Mens andre kan føle sig trætte og fraværende. Følelsen af at være fraværende kan handle om flere ting. Idet man slapper af under behandlingen, giver man sig selv mulighed for, at slippe den alt for ofte dominerende kontrol. Samtidig kan man godt have følelsen af, at være i ingenmandsland indtil det hele ligesom falder til ro igen.
Mange føler behandlingen med ørelys befriende, det er som om, lag på lag af gamle frustrationer bliver trukket ud af kroppen. Når behandlingen er færdig kan det undertiden føles som om, der stadig er noget der skal forløses.
Muligvis er det ikke altid nok med en enkelt behandling, nogen gange skal der flere til. Alt afhængig af, hvor mange år man har haft det problem man kommer med.
Behandlingen med ørelys virker på  langt sigt og er med til at opretholde harmoni mellem  det fysiske og det psykiske i mennesket. Man kan kalde dette en form for blid trommehindemassage der påvirker reflekszonerne, som derved berører vore meridianbaner.