Menu

Horoskobtydning

5. januar 2017 - Alternative behandlingsformer

Astrologi ( stjernelære)
Horoskoptydning er kunsten ud fra stjernernes stilling på himmelen i fødselsøjeblikket, at kunne forudsige fremtidige begivenheder og menneskets skæbne. Astrologien er en flere tusinde år gammel videnskab, der bygger på den antagelse, at alt hvad der fødes i dette øjeblik, bærer dette øjebliks præg. Før vor tidsregning var astrologiens forudsigelser relateret til store begivenheder, som krige, naturkatastrofer  kongelig og fyrstelige begivenheder. Siden hen er astrologien blevet mere personrelateret. Vores store astronom og astrolog, Tycho Brahe, udarbejdede således i 1577 horoskop for den nyfødte kongesøn Chr. IV. 

Der er mange mennesker, som mener at astrologien er en form for vejviser eller retning -giver for ens liv, samtidig med at astrologien er et arbejdsredskab, hvor man selv kan blive i stand til, at sætte ting som man ønsker i gang, på det rette tidspunkt når stjernerne er gunstige. Der er mange som mener at den indsigt  astrologien giver, kan belyse og løse personlige problemer og samtidig kan fungere som en livs vejviser.

Men der er mange ting som der skal tages hensyn til når et horoskop skal tydes , så en erfaren astrolog vil altid være at foretrække. Horoskopet kan oplyse dig om dine evner, talenter, stærke og svage sider. Din sjæls livs mission vil sammen med dine nuværende og fremtidige udfordringer blive belyst. Du vil få inspiration og vejledning, i hvordan du kan arbejde med dig selv på en god måde.