Menu

Hulda Clark metoden

5. januar 2017 - Alternative behandlingsformer

For en halv snes år siden opdagede naturlægen Hulda Regehr Clark, at levende organismer kan rystes i stykker ved at udsættes  dem for små strømstød ved bestemte frekvenser.
Hver organisme ved sin egen frekvens:
Skimmel og svampe i området 80.00-300.00 svingninger/sek. (0 80– 300 kHz)
Bakterie og vire : 300-430 kHz. .Indvoldsorme og encellede organismer 350-475 kHz, en guldfisk 1200-6300 kHz en kat : 1450-8100  kHz et menneske 1520-9450 kHz.

Da hun vidste, at mange sygdomme hos mennesker udvikler sig som følge at bakterie– og virusangreb, forsøgte hun med en frekvensgenerator at påvirke sygdomsforløb. Og opdagede, at bakterier og virus også inde i kroppen på mennesker bliver rystede i stykker.

Dette satte et stort udviklingsarbejde i gang, hvor hun målte frekvenserne for parasitterne : bakterierne, vira, svampe og andre levende organismer, der er relaterede til de enkelte sygdomme.

Hun konstaterede, at hu med zapning – små næsten umærkelige strømstød kunne eliminere dem i kroppen hos den syge  og dermed kraftigt ændre sygdomsforløbet.

Samtidig blev hun klar over, at ved mange sygdomme indgår mange flere af samme parasitter en dem, vi kender fra de traditionelle lægebøger.
Og endnu  en vigtig  opdagelse. Forurening fra vores industrielle verden kan ændre vores indre biologiske balance så meget, at det kan få  parasitterne til at opføre sig anderledes og dermed i mange tilfælde blive katastrofale for vores sundhed.

I tre bøger har hun beskrevet hvordan og hvilke resultater, hun har opnået på sin egen klinik, og hvordan vi kan bruge hendes erfaringer på os selv og vore omgivelser. Bøgerne er fyldte med patienteksempler. Hendes konklusion er:
Der er to hovedårsager til dårligt helbred: Parasitter og forurening.
Parasitterne kan elimineres elektrisk med frekvensgenerator eller zapper og med urte kure.
Forureningen, som kan være opløsningsmidler eller andre giftige materialer, fjernes fra omgivelserne. Indkøbs og spisevaner omlægges, så man minimerer forureningen. Derefter hjælpes nyrer og lever med at rense kroppen for forureningen. Efter udrensningerne kan immunsystemet genoprette den biologiske balance.