Menu

Krystalterapi

16. marts 2017 - Alternative behandlingsformer

Der er mange former for healing, krystalhealing er bare en af dem:
Sten har været anvendt til mange forskellige formål. Helt tilbage til det gamle Atlantis og op igennem tiderne har man brugt krystallernes magiske kraft til bl.a. beskyttelse af sygdom og ulykker, men også udnyttet deres positive virkning på krop og sjæl.
Ved krystalhealing sker der en overførsel af energi via ædelsten eller krystaller til patienten. Stenene bruges som en kanal for energi, som modtages og videresendes, hver sten har sin egen vibration eller frekvens, der kan afbalancere kroppens energier. Hvis vi eksempelvis bære en rosakvarts, så stimulerer vi vores kærlighedsfølelsen samtidig med at stenen giver ro og harmoni. Stenen  vil fremme vor evne til at føle kærlighed, og jo mere vi så bruger denne evne, jo bedre bliver vi til at beherske denne evne, samtidig med at vi giver os selv en bedre livskvalitet.

Vi tiltrækkes af de sten, som vi intuitivt ved, ville kunne hjælpe os, og arbejder man med en sten i lang tid, bliver man hele tiden tilført en bestemt energi.
Arbejder man med stenene, vil de højne vore vibrationer helt ned på celleplan og stimulere os i  en positiv retning, så vi kommer i harmoni og balance med os selv. Ædelstenene og krystallerne relaterer til de forskellige chakrer, og har man f.eks. ubalance i solar plexus, kan man arbejde med en citrin over dette område, da citrinen styrker solar plexus.
Healing betyder at gøre hel. At få tilført kræfter til at komme videre på livets vej. At få øjnene op for underbevidste tanker og negative handlingsmønstre eller at få fjernet smerter, psykiske som fysiske
Ofte gør krystalhealeren brug af en krystal/sten-reading, dvs. udfra klientens valg af 7 sten/krystaller fra samlingen, stilles ind på lige-nu-og-her situationen, udfra rækkefølgen og stenenes betydning.

Der lægges sten/krystaller på og omkring klienten. Der heales med hænderne, ved hjælp af tankens kraft og ved hjælp af stenene/ krystallernes vibrationer/ energier. Healingen rundes af med en snak om forløbet for hhv. modtager og giver af healingen. Under en healing ved håndspålæggelse er det healeren, der er kanal for livsenergien, som strømmer gennem hænderne. Ædelsten og krystaller transformerer energi og healing. Når man arbejder med en sten, modtager man dens vibrationer og udstråling, og stenen virker afbalancerende på flere planer. Ædelsten og krystaller repræsenterer forskellige følelser og kan sætte os i gang med en udviklingsproces. En krystalhealing kan være forskellig fra gang til gang, og fra person til person. Du får det du har behov for, en slags hjælp til selvhjælp eller et kærligt spark bagi til at komme videre i dit liv. Virkningen kan vare op til et par uger.