Menu

Massage

5. januar 2017 - Alternative behandlingsformer

Massage har eksisteret lige så længe som der har været menneske her på jorden, som terapi form stammer den fra Kina.
Hvor man ved bearbejdning af legemets ydre væv, med hænder, og fingerspidserne og ved strygning  gnidning og æltning, påvirker ikke alene huden men også blodomløbet, meridianbanerne og skelettet.
Der findes mange forskellige massageformer og der kommer stadig nye til
Massage er en sund og behagelig måde at give og modtage fysisk berøring på. I vores del af verden er det ikke så almindeligt,  at mennesker rører ved hinanden, fordi den fysiske nærhed let kan mis forstås, men det er da heldigvis ved at vende og det er blevet mere accepteret i de sidste år. Især inden for sporten bliver der givet  megen massage .
En grundig massage vil løse op for blokeringer i kroppen, således at blodet igen kommer til at cirkulere som det skal.

Massagen giver en øget blodtilførsel  og følelse af velvære og afhjælper problemer i ryg, arme, skuldre og hovedpine. Musklerne blødgøres og slapper af hvis de er stive og spændte. Hvis de er svage og slappe vil de blive stimuleret.
Massage burde være en naturlig del af hverdagen, til gavn for både modtager og giver så hvis du har lyst til at gå  igang, så er det en god ide at starte med ryggen, der har du en stor overflade, og her kan afprøve forskellige metoder: