Menu

Tarot

5. januar 2017 - Alternative behandlingsformer

Tarotkortene er en visdoms-bog i et løsbladssystem. Når vi åbner et sæt tarotkort, står vi ansigt til ansigt med en europæisk mysterietradition. De ældst bevarede kort stammer fra Sydeuropa i 1400 tallet. De var renæssance menneskets forsøg på at forstå verden og sig selv uden den katolske kirkes dogmer. Tarotkortene er som en drømmeserie, der skildrer et ukendt land beboet af mærkelige figurer. Tarotkortenes verden er i kontakt med myter, eventyr, religioner, billedkunst og kulturhistoriske begivenheder, som har evnen til at kalde både personlige og universelle følelser og billeder frem.
Her findes beskrivelser af enhver af de faser, et menneske må igennem for at nå til sin egen klarhed.
Du kan spørge kortene om alt Kærlighed – familie – arbejde – bolig- vækst- udvikling – fremtidsudsigter, hvis du har et spørgsmål kan du vælge at lade kortene give dig besked.

Et Tarotsæt består af 78 kort ialt, der findes flere hundrede forskellige kort sæt, det er vigtigt at du vælger de kortsæt som tiltaler dig mest.

Du kan selv gå igang med at tolke kortene:
Stil dig selv et spørgsmål om, økonomi, bolig, kærlighed eller hvad det nu er du har på hjertet. Skriv spørgsmålet med og træk et kort. Skriv hvad du føler når du studere kortet i detaljer

Studer kortet meget nøje, bemærk hvad på kortet som fanger dig først, bemærk din reaktion når du ser på kortet, bliver du glad , angst ,vred, ked af det skriv det ned. Kan du lide farverne på kortet, bemærk hvad er er af symboler på kortet , er der bevægelse i kortet eller er de låst, hvad laver personerne på kortet er de glade, vrede eller angste eller krigeriske, hvordan er deres kropsholdning, virker de stærke eller svage, hvordan er de klædt på tarveligt eller i store rober, bære de noget på hovedet ligger der noget for fødderne af dem. Hvordan er landskabet  og årstiden er skyerne lette eller tunge.

Når du er færdig med det første kort så træk et nyt og studer det på samme måde, nu er  du godt i gang med at tolke. Husk fortsat at skrive hvordan du reagerer på kortet og figurerne. 

Husk at øvelse gør mester.